dilluns, 26 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

Pentinats Llongueres


Ana Belen és el seu nom,

Gonzalez el seu cognom.

A Badalona viu

i amb la família conviu.

Germana de dos germans

cinc i deu anys abans.

Cabell castany

a ella li pertany.

Ulls de color marró

amb molta claró.

Alta, prima i presumida,

alegre i amb molta vida!

Sempre arracades porta

i tot el seu pes suporta.

Li agrada la música

i temps li dedica.

És molt artística

i això li fa ser autèntica.

Ella, tant simpàtica i amable

que estar amb ella és agradable.

Persona molt estudiosa

però gens enfadosa.

Sis setmanes fa que la coneix-ho

i poc a poc aspectes seus descobreixo!

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Ara va de bo



Aquesta cançó no la coneixia, tot i que la majoria de la classe sí, però la vaig poder escoltar quan a Comunicació ens van posar diferents exemples de Texts Descriptius com Gato Perez (Pedro Navaja), com un puny (Raimon), Nit de St. Joan(Jaume Sisa), entre d'altres.

dissabte, 10 d’octubre del 2009

El regal de la comunicació

Hem llegit un apartat del article "El regal de la comunicació Serrano, S (2003)" que ens parla de com hem evolucionat en la comunicació amb les noves tecnologies i el creixement de la informació que rebem ara, a diferència d'anys endarrer, de manera que ho tenim tot més fàcil per rebre qualsevol tipus d'informació .
Aquesta nova civilització ha fet emergir un nou model de la societat que ens trobem davant de canvis que veiem i llegim, tocats pel neguit, el desassossec i l'ansietat.
L'accés d'informació que ens envolta ens fa més independents, però alhora més vulnerables, per el fet de que som lliures d'expressar les nostres opinions, però altres persones també reben informació, poden explorar el teu entorn i això dona inseguretat.
La societat del coneixement és aquella que ha aconseguit de neutralitzar les dues limitacions internes del llenguatge. La primera estava relacionada amb la memòria, l'emmagatzemat de la informació, pel fet que les paraules se les endú el vent. La segona tracta sobre les dificultats intrínseques que hi ha per enviar la informació més enllà de la presència dels interlocutors.
Cal dir també que l'article proposa l'entropia com a eina per poder realitzar una tria de fonts d'informació que ens trobem a diari.

dijous, 1 d’octubre del 2009